10/10 - Excepcional
17 de out. de 2025
Flamingo Hotel & Spa’da geçirdiğimiz iki gün de gerçekten çok keyifliydi. Otelin tasarımı ve bahçesi çok güzel; her yer yemyeşil, palmiyeler ve çiçeklerle dolu (papağanları da unutmamak lazım). Otel yolun iki tarafına yayılmış bir yerleşkeye sahip ama mimari olarak o kadar güzel tasarlanmış ki yolu hiç görmeden tesisi bir bütün olarak yaşıyorsunuz.
Odamız tertemizdi, havlular ve çarşaflar her gün değiştirildi. Havuz ve ortak alanlar da oldukça düzenliydi, her köşesinde emek ve özen var.
Personel güler yüzlü ve yardımseverdi, kendimizi gerçekten rahat hissettik. Kısacası huzurlu, sakin ve zevkle döşenmiş bir otel. Fethiye’de hem denize yakın hem de doğayla iç içe, tertemiz bir tatil arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.



Bora
Bora, viagem de 2 diárias
Avaliação de hóspede verificada da Hoteis.com





























